24sedam saznaje: Generala Malešića namestile kolege iz SUK jer o njima ima dokaze da su bili na platnom spisku “kavčana”!

Izvor: 24sedam.rs

Slobodan Malešić, načelnik novosadske policije koji je sinoć sa još tri osobe uhapšen po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal zbog sumnje da je počinio krivično delo trgovina uticajem, žrtva je prljavih kolega koji decenijama rade za mafiju!

Kako 24sedam saznaje, uhapšeni Malešić, po činu general MUP Srbije, sklonjen je iza rešetaka da ne bi obelodanio brojne dokaze koje poseduje protiv policajaca koji već godinama sede u policiji kao krtice organizovanih kriminalnih grupa i za to dobijaju ogromne pare!

Pravi razlog hapšenja načelnika Slobodana Malešića za naš portal otkrio je njegov kolega iz vrha MUP (ime i prezime poznato redakciji), koji je sa njim godinama sarađivao na raskrinkavanju ne samo kriminalnih grupa, nego i njihovih jataka i saradnika u srpskoj policiji.

Kako kaže, Slobodan Malešić bio je jedan od retkih u policiji koji se borio protiv mafije i zbog toga je postao isuviše ozbiljna i pretnja i smetnja onima koji su svoju policijsku značku “uremili” mafiji.

-Namestili su ga ljudi koji najmanje 20 godina rade u policiji, a zapravo rade za mafiju. Njihova prava uloga je to što su decenijama krtice kriminalaca, prenoseći im informacije za novac, potkopavajući tako ne samo svoje kolege, nego i samu državu, naveo je naš sagovornik iz samog vrha MUP, koji je, zatim, izneo, još šokantnije podatke o pozadini sinoćnjeg hapšenja.

Celu vest pročitajte: : 24sedam.rs

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*