Aleksandar Bogićević posetio OO SNS Bela Crkva

Pomoćnik ministra za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Aleksandar Bogićević posetio je danas Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Beloj Crkvi, gde ga je, u prisustvu velikog broja članova i simpatizera, dočekao predsednik OO SNS Bela Crkva Marjan Aleksić sa saradnicima.

Na sastanku u prostorijama SNS, Bogićević je upoznao prisutne o rešavanju velikog problema opštine Bela Crkva na magistralnom cevovodu Bela Crkva – Crvena Crkva, gde se dešava najveći broj havarija i istakao spremnost resornog ministarstva da se ovaj problem vrlo brzo reši u cilju redovnog vodosnabdevanja.

Predsednik OO SNS Bela Crkva Marjan Aleksić zahvalio se Bogićeviću i Ministarstvu poljoprivrede, šumarstve i vodoprivrede na zalaganju za rekonstrukciju magistralnog cevovoda, koji je od velikog značaja za stanovnike Bele Crkve i okoline.

Bogićević je prisutne upoznao i sa merama koje se preduzimaju na republičkom nivou, kako bi se pospešio razvoj poljoprivredne proizvodnje. Naglasio je će budžet za poljoprivredu za 2024. godinu biti „nikad veći“, ako se zna da je namenjen samo jednoj godini, bez ikakvih „repova“ i neisplaćenih starih dugova.

Aleksandar Bogićević se osvrnuo i na izbore koji će se održati 17. decembra i naglasio njihovu važnost za građane, jer se bira između Srbije napretka, stabilnosti i mira na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i onih koji su uništavali našu zemlju i njene resurse.

Pozvao je sve građane na slogu i odlučnost da 17. decembra podrže listu “Aleksandar Vučić – Srbije ne sme da stane”.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*