Bela Crkva: Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava pripadnicima romske nacionalnosti za kupovinu kuća

Opstina Bela Crkva

Opština Bela Crkva raspisala je Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava pripadnicima romske nacionalnosti na teritoriji Opštine Bela Crkva za kupovinu kuća sa okućnicom sa prebivalištem na teritoriji Opštine Bela Crkva koji nemaju stambeni prostor u vlasništvu.

Ukupna sredstva koja se dodeljuju po ovom konkursu iznose 1.200.000,00 dinara za kupovinu nepokretnosti koje se nalaze na teritoriji Opštine Bela Crkva.

Učesnici konkursa mogu da apliciraju samo sa jednom prijavom, a visina dodeljenih sredstava ne može biti veća od 1.200.000,00 dinara, a takođe i građevinska vrednost nepokretnosti koja se predlaže za kupovinu, ne sme biti veća od 1.200.000,00 dinara.

Кorisnici bespovratnih sredstava su pripadnici romske nacionalnosti odnosno bračni parovi, vanbračni partneri i samohrani roditelji koji žive na teritoriji Opštine Bela Crkva.

Prijave na konkurs se podnose do 08.03.2022. godine.

Кonkursna dokumentacija može se preuzeti na sajt Opštine Bela Crkva: Javni poziv, a sve dodatne informacije mogu se dobiti u Opštinskoj upravi Opštine Bela Crkva.

2 Komentara

  1. dobar dan koji su uslovi za konkurs u vezi kuće oženjen sam zena trenutno nije ovde kod bolesne majke je ja zivim odvojeno u kuci sa majkom u jednoj sobi jednom delu dal bi mogao da konkurisem za kuću

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*