Belocrkvanski jedriličari osvojili dve medalje na regati u Ohridu

JK Panonija 1975 regata Ohrid

Takmičari Jedriličarskog kluba „Panonija 1975“ učestvovali su na Internacionalnoj regati „Ohrid“, odakle su se vratili sa dve medalje.

Na ovom prestižnom takmičenju u organizaciji ohridskog kluba „Aquatica Yachting“ belocrkvanski jedriličari u klasi optimist imali su šest takmičara i dve dvočlane posade u klasi 470.

Među najmlađima najbolja je bila Dunja Čemerlić koja je zauzela šesto mesto u klasi optimist u kategoriji devojčica do 12 godina.

JK Panonija na regati u Makedoniji

U klasi „470“ Ognjen Jović i Alen Irović zauzeli su drugo mesto, a Predrag Jović i Tanja Milovanović treće mesto, čime su potvrdili svoju dominaciju u zemlji i regionu.

„Organizacija takmičenja je bila na vrhunskom nivou, domaćini su bili izuzetno ljubazni, a i vreme nas je poslužilo, bilo je dovoljno vetra. Na regeti je učestvovalo 7 klubova iz Severne Makedonije, Bugarske, Mađarske i Srbije. Još jednom samo se našli na pobedničkom postolju i zajedno sa posadom iz Zemuna koja je osvojila prvo mesto, klasa 470 pripala je takmičarima iz Srbije. Ova regata je još jedan dokaz da se naš jedriličarski klub nalazi u samom vrhu jedrenja u klasi „470“ u regionu“ – kaže član JK „Panonija 1975“ Alen Irović.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*