Belocrkvanski podvodni fotografi opet najbolji!

Slobodan Savatovic Marko Lazarevic Pancevo

Otvaranjem izložbe podvodne fotografije koja je imala takmičarski karakter započeo je i XVI Međunarodni Festival Podvodnog filma i fotografije u Pančevu.

Sama postavka izložbe podvodnih fotografija privukla je veliku pažnju posetilaca u prepoznatljivom ambijentu Foajea Kulturnog centra Pančeva, dugogodišnjeg domaćina ove kultne manifestacije u organizaciji Kluba podvodnih aktivnosti Pančevo.

Članovi Kluba za podvodne aktivnosti „Bela Crkva“ Marko Lazarević i Slobodan Savatović sa svojim podvodnim fotografijama učestvovali su u takmičarskom delu Festivala, odnosno izboru za najbolju podvodnu fotografiju.

Marko Lazarević je fotografijom u kategoriji „MAKRO“ osvojio prvo mesto dok je isti uspeh postigao i Slobodan Savatović osvajanjem prvog mesta u kategoriji „KOMPOZICIJA“ i time još jednom pokazali da pripadaju samom vrhu kada je u pitanju podvodna fotografija u Srbiji!

„Ovo je i lepa najava za Državno prvenstvo u podvodnoj fotografiji koje će se održati u Beloj Crkvi 20.04.2019 godine, po prvi put od kada naš klub postoji, i koristimo priliku da se zahvalimo Savezu organizacija podvodnih aktivnosti Republike Srbije na ukazanom poverenju a na nama je da to poverenje i opravdamo“ – rekao je Dragan Perašević, predsednik KPA „Bela Crkva“.

Još jednom sve čestitke našim podvodnim fotografima!

1 Komentar

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*