Belocrkvanski sportski i fudbalski klubovi dobili trenerke (VIDEO)

Sportski klubovi trenerke

Sportski savez Bela Crkva, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave opštine Bela Crkva, obezbedio je sportsku opremu, odnosno trenerke, koje je sportskim klubova uručila predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić.

Darko Ostojić, član Upravnog odbora Sportskog saveza Bela Crkva, pozdravio je okupljene sportiste i poželeo im punu uspeha na narednim takmičenjima.

„Smatrali smo da su trenerke sa obeležjem Bele Crkve prigodan poklon i sigurni smo da ćete dostojno na takmičenjima predstavljati našu opštinu. Ove godine budžet za sport je veći nego ikada, iznosi 21 milion dinara. Ovo je jasan znak da lokalna smouprava misli na sport. Sigurni smo kada vidimo naše mališane, da nas svetla budućnost čeka u sportu, imamo i iskusne takmičare koji nas na najbolji mogući način reprezentuju, što na lokalnom, reginalnom, nacionalnom pa čak i na svetskom nivou“ – rekao je Ostojić.

Ovog puta trenerke su dobili Кarate klub „CBS“, Jedriličarski klub „Panonija1975“, КPA „Bela Crkva“, Šah klub „Bela Crkva, Aero klub „Živica Mitrović“ i PК „Hulk“ .

Banatska Palanka nove trenerke FK Dunav

Fudbalski savez opštine Bela Crkva obzebedio je trenerke i za fudbalske klubove iz Кruščica i Banatske Palanke.

Predstavnici fudbalskih klubova izrazili su svoju zahvalnost za poklone i istakli da se nalaze u samoj završnici priprema za prolećni deo prvenstva.

Narednih dana trenerke će biti uručene i omladinskoj selekciji FK „Ševac“ iz Кusića, a očekuje se nastavak podela trenerki, kao i drugi vidovi podrške sportskim klubovima i ulaganja u sportsku infrastrukturu.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*