Bogat program kovinskog Centra za kulturu u decembru

centar za kulturu kovin

Centar za kulturu Kovin završiće svoj program za ovu godinu nizom koncerata, nastupom stand-up komičara Srđana Jovanovića, kao i projekcijama najnovijih filmskih hitova.

Posetioci ove nedelje imaju priliku da pogledaju film „Ledi Magbet“ koji će se prikazivati još sutra u bioskopskoj sali Centra za kulturu Kovin, a potom slede filmovi „Bamzi i grad lopova“ i krimi film „Poslednji posao“. Sve projekcije počinju u 20 časova.

Sledeće nedelje, 15. decembra, u adaptiranom prostoru „Underground“, publika će imati priliku da sluša mešavinu muzičkih pravaca (dub, funk, post rock, jazz) u izvođenju grupe „Bas & Stega“ i „Plain Stars“. Karte su u prodaji po ceni od 100 dinara.

Nakon završetka koncerta, sutradan u sali pozorišta u 20 časova, kovinskoj publici predstaviće se Srđan Jovanović, glumac i prvi stand-up komičar u Srbiji, a ujedno jedan od najboljih i na Balkanu. Ulaznica je 300 dinara.

Reditelj Predrag Stojmenović održaće predavanje „Kazivanja iz kulture varoši“ u utorak, 12. decembra u 19 časova, u prostoriji broj 12 u Centru za kulturu Kovin.

Koncert baletskog studija „Beobalet“ biće održan u ponedeljak, 18. decembra, a dva dana kasnije i završni koncert muzičke škole.

U okviru obeležavanja Nove godine, Centar za kulturu Kovin planira tradicionalni novogodišnji koncert MD „Kovinski Bećari“ (23. decembar) i dečju predstavu „Novogodišnja čarolija“ sa podelom paketića (29. decembar).

Karte za predstojeće događaje mogu se rezervisati putem telefona 013/742-592 svakog radnog dana do 14 časova, ili putem Facebook stranice Centra za kulturu Kovin.

centar za kulturu kovin program decembar

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*