Bolji uslovi za učenike OŠ „Marko Stojanović“ (VIDEO)

OS Marko Stojanovic

Budžetom opštine Bela Crkva opredeljena su sredstva za OŠ „Marko Stojanović“ Vračev Gaj u cilju boljih uslove boravka dece u školi i za povećanja energetske efikanosti.

U područnom odeljenju škole u Banatskoj Palanci zamenjena je stolarija i ugrađeni su najsavremeniji inverter klima uređaji.

„Zamenjeni su svi prozori i vrata novom pvc stolarijom. Ugrađene su 4 inverter klime u dve učionice, zbornici i u zabavištu, koje će služiti za grejanje prostorija. Delimično smo uradili i nove elektroinstalacije da bi podržale rad novih klima“ – istakla je Vesna Bobić, direktorka OŠ „Marko Stojanović“.

U toku su radovi i u matičnoj zgradi škole u Vračev Gaju.

„Planiramo krečanje svih prostorija u školi i zamenu podova. U kancelarijama i zbornici postavljen je nov laminat, a u učionicama će se postaviti savremene podne pločice, koje smo dobili donacijom. Ova ulaganja doprineće boljim uslovima za rad učenika, a dobiće se lepši i prijatniji ambijent za boravak dece u školi. Poboljšava se funkionalnost i dobilii smo praktično rešenje da učenicima u Banatskoj Palanci bude toplije i prijatnije za rad. Zahvalila bih se predsednici opštine Bela Crkva Violeti Simić i lokalnoj samoupravi, jer su nam rebalansom budžeta opredelili 2 miliona dinara za uređenje školskog prostora i bolju funkcionalnost same škole“ – dodala je Bobić.

Učenici OŠ „Marko Stojanović“ u Vračev Gaju dobili su i nov informatički kabinet uz pomoć Telekoma Srbije. Kabinet je opremljen savremenom računarskom opremom i smart tablama.

Planira se i postvaljanje novih trakastih zavesa u kancelarijama i zbornici, kao i montaža plantnenih zavesa i zastora u učionicama.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*