„Border“ – svirke i nastupi DJ-eva u subotu u Kovinu

Border Kovin

U organizaciji Saveta za mlade SO Kovin, pod pokroviteljstvom opštine Kovin, u subotu, 30. septembra, održaće se „Border“, muzički večernji događaj, u ambijentu istorijske lokacije tvrđave Stari Grad – nekadašnje granice Austougarskog carstva i Srbije, pod otvorenim jesenjim nebom.

Pored hedlajnera večeri Hornsman Coyota (Nemanja Kojić – Kojot), koji će nastupiti uz svoj sastav u sklopu svoje evropske turneje i promocije novog albuma „Sevengreen“ koji je izašao poslednjeg dana avgusta, na prvom „Borderu“ nastupiće sastav „Plain Stars“, dobro poznat ovdašnjoj publici, sastavljen od bivših članova hevi metal benda „Indžoj Sarma“ i „Hipnagoga Slike“ i mladi i progresivni DJ „Twenty Three“ – Miloš Mileusnić.

Ulaz na ovaj celovečernji muzički događaj u zanimljivoj atmosferi je slobodan, a početak je od 20 časova. Od dvadeset časova nastupaju „Plain Stars“, u 22h počinje svirka „Hornsman Coyote“, a u ponoć nastup DJ „Twenty Three“.

Informacije u vezi sa događajem možete pratiti i na FB stranici događaja.

Pokrovitelj ovog muzičkog događaja je Opština Kovin, a Savet za mlade, kao organizator, posebno se zahvaljuje svojim partnerima koji su velikoj meri pomogli da se projekat ostvari: Centar za kulturu Kovin, Turistička organizacije opštine Kovin, Hotel „Plamen Grad“, Fast fud „Arena“, STR „Joki“, C-Mjuzik tim, Štamparija „Bela“, Agencija „Libitum Art“ i medijski partner: emisija „Budući Grad“.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*