Centar za socijalni rad u Beloj Crkvi organizovao stručni skup za supervizore

U organizaciji Centra za socijalni rad „8.Maj“ Bela Crkva  održana je prva grupna supervizija grupe 3 u 2022. godini, u formi okruglog stola pod nazivom „Podrška supervizora voditelju slučaja kada postane žrtva korisnika“.

Na početku okruglog stola učesnike je pozdravila direktora Centra za socijalni rad u  Beloj  Crkvi Marijana Georgijevski, a nakon toga supervizorka  Marija Simić upoznala učesnike  sa teorijskim osnovama funkcija supervizije sa posebnim osvrtom na podržavajuću funkciju.

U drugom delu je predstavljen složen slučaj nasilja u porodici Centra u  Beloj  Crkvo, s a svim relevantnim aktivnostima i postupcima koji su preduzeti od strane voditelja slučaja.

Učesnici su u okviru diskusije, imali prilike da svojim komentarima, pitanjima i iskustvima u sličnim slučajevima pruže stručnu podršku i  usvoje zaključke.

Ovaj stručni skup je bio kvalitetno organizovan i realizovan i razmenjena su dragocena iskustva iz prakse. Prisustvovali su supervizori  Centara za socijalni rad  Alibunar, Opovo, Pančevo, Bela Crkva, Zrenjanin, Кovačica, Plandište i savetnice Pokrajinskog zavoda za socijalnu zaštitu  Tatijana Grnčarski i Nataša Milić Teofilović.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*