Članovi KPA „Bela Crkva“ odlično započeli takmičarsku godinu

KPA Bela Crkva Subotica

Takmičari KPA „Bela Crkva“ su proteklog vikenda na Prvenstvu Srbije i Otvorenom prvenstvu Vojvodine u podvodnom streljaštvu „SUPRECISION 2020“ u Subotici pokazali da im još jedna zahtevna ronilačka disciplina ne predstavlja problem da ostvare odličan rezultat.

Treniralo se u otvorenoj vodi (Gradsko jezero) gde je temperatura vode bila 5 – 6 stepeni celzijusa, ali je volja bila jača da se upoznamo sa novom opremom koju je obezbedio klub za ovu ronilačku disciplinu.

„Zbog neadekvatnih uslova treninga, na poziv prijateljskih klubova RK „Calypso“ i KPA „Beograd“ iz Beograda i ponude da bez nadoknade koristimo njihove termine za treninge na bazenu Taš, uspeli smo da pripremimo ekipu za takmičenje. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo na sportskoj kolegijalnosti i fer pleju RK „Calypso“ i RK „Beograd“, imajući u vidu da su pomenuti klubovi i sami učesnici takmičenja. Veliko hvala i ljudima dobre volje koji su ličnom donacijom omogućili da naš klub otputuje i učestvuje na ovom takmičenju“ – rekao je Dragan Perašević, predsednik KPA „Bela Crkva“.

Na takmičenju u Subotici učestvovalo je 12 klubova iz Srbije (DPA „Sombor“, DPA „Apatin“, KPA „Bela Rkva“, RK „Calypso“, KPA „Beograd“, RKD „Spasilac“, KPA „Pančevo“ i KPA „Spartak“) i dva kluba iz okruženja – RK „Panteri“ iz Bijeljine i „Oxygen“ iz Budimpešte.

Takmičenje se odvijalo u disciplini podvodnog streljaštva

PRECIZNOST, nadmetanje je bilo za plasmane u muškoj/ženskoj konkurenciji i ekipno, u bazenu dimenzija 50 x 23 metra.

Aleksandar Pejcic KPA Bela Crkva

Na takmičenju u Subotici naš klub su predstavljali:

TIM 1:
– Tara Kecman
– Igor Obradović
– Aleksandar Kračun

TIM 2:
– Kalina Hubert
– Dušan Mihajlović
– Nenad Basaraba

TIM 3:
– Viktorija Stojković
– Aleksandar Pejčić
– Marko Ilić

PREDSTAVNIK KLUBA:
Dragan Perašević

U ekipnom plasmanu na državnom prvenstvu III tim KPA „Bela Crkva“ zauzeo je 2. mesto, a II tim treće mesto, dok je I tim zauzeo 6. poziciju. Na otvorenom prvenstvu Vojvodine, III tim KPA „Bela Crkva“ zauzeo je 2. mesto, II tim treće mesto, a I tim sedmo mesto.

POJEDINAČNI PLASMAN REZULTATI:

PRVENSTVO DRŽAVE OP VOJVODINE
TIM 1
1. Kecman T. IV mesto IV mesto
2. Obradović I VII VII
3. Kračun A. X XIV
TIM 2
1. Hubert K. V mesto V mesto
2. Mihajlović D. IV IV
3. Basaraba N. VIII IX
TIM 3
1. Stojković V. V mesto V mesto
2. Pejčić A. III III
3. Ilić M. IX X

Čestitamo svim članovima KPA „Bela Crkva“ na postignutim rezultatima, uz želju da nas i u godinama koje slede ovako uspešno predstavljaju na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*