Da li Đilas štiti kupovinu glasova?

Izvor: 24sedam.rs

Kada bi se građanin informisao isključivo iz medija koji su pod kontrolom Dragana Đilasa, bio bi u potpunoj zabludi. Mogao bi da zaključi kako opozicionari u Sečnju trpe “naprednjački progon”, koji je usledio iz čistog mira, samo zato što je reč o “borcu protiv režima”.

Sve i jedan medij Dragana Đilasa je naravno propustio da pomene kako je Vukašin Baćina plaćao građanima za potpis, što je i dokumentovano video snimkom. Ni reč o nepodopštinama tog samozvanog lidera opozicije, ni reč o prirodi krivičnog dela za koje je optužen.

Zašto Đilasovi mediji štite Baćinu? Da li možda time prikrivaju da nije radio sam? Ili da je ipak radio po nečijem nalogu? Možda baš onoga u čijim medijima se on sada predstavlja kao lider opozicije i “žrtva progona”?

Ova pitanja moraju dobiti odgovor, stoga pozivamo nadležne organe da ispitaju da li je Baćina radio sam i sa kim u dosluhu, odnosno po čijem nalogu?, stoji u saopštenju opštinskog odbora SNS Sečanj.

Naime, Baćina je uhapšen zbog sumnje da je u više navrata dao za sada neutvrđeni novčani iznos M. P. kako bi za taj novac potpisom podržale tu listu i za nju glasale na predstojećim lokalnim izborima.

Video možete pogledati na portalu 24sedam.rs

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*