Deda Mrazevi na motorima obradovali članove udruženja „Pinokio“

Moto klubovi iz  Bele Crkve  Vršca i ove godine su se udružili sa ciljem da deci i odraslim licima sa smetnjama u razvoju ulepšaju praznike. Na motorima, obučeni kao Deda Mrazevi, posetili su članove Udruženja za pomoć MNRO „Pinokio“ u Beloj Crkvi i podelili im paketiće i darove.

Svake godine organizujemo ovakve humanitarne akcije za uskršnje i božićne praznike.Želja nam je mališanima ulepšamo praznike slatkim paketićima,ali mnogo važnije je nam druženja i jasna poruka da su članovi Pinokija  ravnopravni deo našeg društva i da im pružimo svu nepohodnu pomoć i podršku.” – rekao je Ivan Janikić, predsednik Moto kluba “Apač”, Bela Crkva.

Domaćini su za goste pripremili i izveli nekoliko prazničnih pesama i recitala, a zauzvrat dobili poklone.

Hvala ovim dragim momcima koji nas svake godine obraduju. Uvek ih željno očekujemo, deci je posebno interesantno što dolaze na motorima sa novogodišnjim rekvizitima,a mi smo se potrudili da spremimo i lepe pesmice za naše Deda Mrazeve i da se pohvalimo šta smo naučili”– kaže Slađana Milenković, predsednica MNRO “Pinokio”, Bela Crkva.

Bilo je ovo još jedno lepo druženje bajkera i članova udruženja Pinokio, posebno su se radovala deca, a kako su ovakva okupljanja već tradicionalna, možemo reći da su oni jedna velika porodica jer ih vezuju otvorena srca puna ljubavi i razumevanja.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*