Delovi grada i okoline u ponedeljak i utorak bez struje

EPS radovi

Prema saopštenju iz JP „EPS Distribucija“, delovi Bele Crkve i okoline ostaće bez snabdevanja električnom energijom u ponedeljak i utorak 20. i 21. maja.

Do prekida u snabdevanju će doći zbog orezivanja uraslih grana drveća u mešovitom vodu i radova na preventivnoj reviziji distributivnih trafostanica.

U ponedeljak, 20. maja, bez struje će u periodu od 8 do 14 časova biti sledeći delovi grada: Ulica Jug Bogdana od Nemanjine do Miletićeve, Miletićeva, Mihajla Pupina od Miletićeve do Sonje Marinković, Vojske Jugoslavije od Proleterske do Miletićeve, Mihajla Pupina od J.Bogdana do S. Marinković, Jovana Popovića od Miletićeve do Proleterske , Proleterska od J.Popovića do Lole Ribara i Pionirska, zgrada u ulici 1. Oktobra 32, 1. Oktobra od br.1 do 31 i od br.2 do 36, Pionirska, Svetosavska, Branka Radičevića, Dejana Brankova, Save Munćana od Svetosavske do Sarajevske, Đure Jakšića od Svetosavske do Partizanske, Partizanska od Đ.Jakšića prema izlazu ka Кaluđerovu, J. Veselinovića, Кosovska, kompletno selo Кusić i Кaluđerovo.

U utorak, 21. maja, bez struje će u periodu od 8 do 14 časova biti Crvena Crkva, Jasenovo, Dupljaja, Grebenac, Кajtasovo, vikend naselje Dragićev Hat i Sokolica.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*