Doček Deda Mraza u nedelju na Gradskom jezeru

deda mraz03

Klub za podvodne aktivnosti „Bela Crkva“ u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Bela Crkva, Centrom za kulturu, Kancelarijom za mlade, a pod pokroviteljstvom lokalne samouprave opštine Bela Crkva, tradicionalno organizuje doček Deda Mraza na Gradskom jezeru.

Članovi Kluba podvodnih aktivnosti Bela Crkva čamcem će na obalu Gradskog jezera iz vode dovesti Deda Mraza i izneti pod vodom okićenu jelku, kako kažu u Klubu podvodnih aktivnosti, da najmlađi članovi Kluba i svi mališani dožive jos jednu zimsku bajku i da aktivno učestvuju u njoj!

Kada ne može da stigne po snegu, naš Deda Mraz stiže po vodi i iz dubina belocrkvanskog jezera na sebi svojstven način! Deda Mraz će se na obali Gradskog jezera družiti sa mališanima i njihovim roditeljima. Biće organizovan muzički program, posluženje za decu, kao i za odrasle u vidu toplih napitaka. Završnica događaja, već tradicionalno, obeležava se vatrometom.

Pozivamo sve naše sugrađane i goste Bele Crkve na druženje, u nedelju 30. decembra od 16 časova na Dečijoj plaži Gradskog jezera.

1 Komentar

  1. Израз Деда Мраз буди ружне успомене из одвратног доба комунистичке безбожности и диктатуре. У данашњици имамо Божић Бату, као и Светог Николу који долази са воде, славимо их.

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*