Dom zdravlja „Bela Crkva“ dobio dva vozila (VIDEO)

Dom zdravlja nova vozila

Dom zdravlja „Bela Crkva“ bogatiji je za dva terenska vozila. Vozila su od izuzetnog značaja jer se u velikoj meri poboljšava zbrinjavanje pacijenata kao i zdravstvena zaštita i pružanje usluga pacijentima.

„U kratkom vremenskom intervalu Dom zdravlja je dobio dva vozila. Jedno je sanitetsko vozilo sa kompletnom opremom i drugo vozilo namenjeno pacijentima koji se leče putem hemodijalize. Ovim vozilima značajno se unapeđuje zdravstvena zaštita svih stanovnika opštine Bela Crkva i želim da se zahvalim predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, predsedniku Vlade AP Vojvodine Igoru Miroviću i pokrajinskom sekretaru za zdravstvu Zoranu Gojkoviću“ – rekla je vd direktor Doma zdravlja Slađana Lacmanović.

Dom zdravlja u Beloj Crkvi vrši preventivne preglede. Do sada je urađeno oko 3400 skrining pregleda merenja krvnog pritiska i oko 2000 pregleda merenja nivoa šećera u krvi. Sa ovim pregledima nastaviće se i u narednom periodu.

„Pozivam sve naše sugrađane da se odazovu na ove preglede i želim da izrazim i svoju zahvalnost lokalnoj samoupravi opštine Bela Crkva, jer prati naš rad i prepoznaje potrebe Doma zdravlja, a mi ćemo i narednom periodu zajednički da radimo u cilju poboljšanja zdravstvene zaštite stanovnika opštine Bela Crkva“ – dodala je Lacmanović.

Novim vozilima unapređen je kvalitet i bezbednost prevoza pacijenata, kao i uslovi rada u Domu zdravlja „Bela Crkva“.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*