Dva negativana nalaza na korona virus kod juče testiranih

covid-19 vesti

Prema poslednjem preseku, rezultati dvoje naših sugrađana koji su juče testirani na novi korona virus su negativni. Kako smo objavili, u subotu 11. aprila je potvrđen sedmi slučaj Covida-19 u Beloj Crkvi. U pitanju je muškarac star 46 godina.

Covid ambalunta izvršila je testiranje još tri naša sugrađana, a rezultate ćemo objaviti nakon dobijanja informacija od viših instanci.

Dakle, zaključno sa 12. aprilom do 09 časova, u Beloj Crkvi je registrovano sedam slučajeva Covida-19, a jedna naša sugrađanka je izlečena.

Još jednom apelujemo na sve, nemojte dozvoliti da vam neistinite i lažne vesti sa društvenih mreža unose strah i paniku. Informišite se iz pouzdanih izvora, preko registrovanih medija koji imaju obavezu da prenose zvanične i potvrđene podatke.

Istovremeno vas pozivamo da u ovim teškim vremenima budete odgovorni prema sebi i prema drugima, a to znači da u svakodnevnom životu poštujete mere preventivne zaštite koje je propisala Vlada Republike Srbije u skladu sa preporukom medicinskih stručnjaka.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*