FK „BAK“ krenuo sa pripremama za prolećni deo prvenstva

Proteklog vikenda na gradskom stadionu Fudbalski klub „BAK“ održao je prvi trening u ovoj godini, u sklopu priprema za prolećeni deo prvenstva.

Rukovodstvo kluba nije imalo odmora u zimskoj pauzi i u nastavku sezone u Južnobanatskoj ligi žele da nastave sa dobrim igrama i da pokušaju da se ekspresno vrate u viši rang.

Predsednik Gojko Šupić i rukovodstvo kluba na sastanku sa igračima pred početak priprema su istakli da će sve učiniti i obezbediti sredstva i uslove za rad kako bi „BAK“ od sledeće sezone ponovo bio vojvođanski ligaš. Na zakazanoj prozivci bilo je 26 fudbalera kao i trojice novajlije Leonardo Bekirovski (Ratar), Vuk Marić (Karaš) i Milan Nedeljković (Banat).

Prva prijateljska utakmica FK „BAK“ odigraće se u subotu 4. februara sa početkom u 14 časova na pomoćnom stadionu, a protivnik je ekipa iz Rumunije – FK „Nera“ Bogodinti.

„Biće ovo lepa prilika za naše momke da se istrče i sto je još bitnije da se stekne još jedno prijateljstvo, ovoga puta sa nasim komšijama iz Rumunije“ – kažu u upravi kluba.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*