FK „BAK“ preuzeo lidersku poziciju, Ševac sve bliži ulasku u veći rang takmičenja

Fudbal Bela Crkva

Fudbalski klubovi iz belocrkvanske opštine proteklog vikenda su bili izuzetno uspešni i zabeležili su tri pobede u prvoj južnobanatskoj ligi.

Fudbalski klub „BAK“ je ovog proleća dominantan i najozbiljini je kandidat za prvaka lige, a u ovom kolu na svom terenu zabaležili su još jednu ubedljivu pobedu protiv ekipe Potpornja i to rezultatom 6:1.

FK „Vulturul“ iz Grebenca je zabeležio prvu pobedu u drugom delu sezone i to protiv Glogonja od čak 6:0, tako da zauzima petu poziciju na tabeli. FK „Karaš“ iz Jasenova je zabeležio važnu pobedu protiv direktnog kandidata u borbi za opstanak, Partizana iz Gaja, rezulatatom od 3:0, na svom terenu i tako povećao šanse za opstankom u ligi, a nalaze se na 14. poziciji.

U drugoj južnobanatskoj ligi grupa „Istok“, „Ševac“ iz Kusića je pobedom od 4:0 u Banatskoj Palanci napravio veliki korak ka šampionskoj tituli i ulasku u viši rang. FK „Ratar“ iz Kruščice je pobedio „Polet“ iz Izbišta 1:0 i zauzimaju trece mesto na tabeli, dok je „Banat“ iz Dupljaje uspeo da pobedi istoimeni klub iz Ilandže sa 5:2 i nalaze se na 11. mestu. Na žalost, „Partizan“ iz Kajtasova je poslednjem mestu, a u ovom kolu poraženi su od „Sloge“ iz Margite sa 6:1.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*