Fondacija „Humana srca“ mališanima u Beloj Crkvi ispunila novogodišnje želje (VIDEO)

Fondacija „Humana srca“ u Beloj Crkvi je zatvorila svoj veliki projekat „Poželi želju“, ispunivši više od 70 novogodišnjih želja mališana iz naše opštine.

Fondacija je decu obradovala laptopovima, tabletima, električnim trotinetima, mobilnim telefonima, sportskom opremom, igračkama, pa čak i kućnim ljubimcima. Vrednost poklona je oko 17.000 evra, u kojima su učestvovale mnoge društveno odgovorne kompanije, koje su prepoznale ideju i značaj vraćanja osmeha na dečja lica u manjim i slabije razvijenim opštinama u Srbiji.

„Danas smo družili sa mališanima, ispunili smo preko 70 želja i bilo je zaista predivno. Ovo je naš prvi samostalni projekat, budući da smo mlada fondacija, koji smo uspešno završili u Beloj Crkvi. Imali smo punu podršku predsednice opštine Violete Simić koja je u nama prepoznala sigurnog partnera u realizaciji ovog projekta“ – istakla je Danijela Vasilijević, osnivač i upravitelj Fondacije.

Mališani su bili presrećni, uzbuđeni i nisu krili svoju radost jer su im ispunjene novogodišnje želje.

Za kraj je dodeljena zahvalnica i posebna plaketa predsednici opštine Bele Crkve Violeti Simić, za izuzetan doprinos humanitarnom radu i zalaganje. Zahvalnicu su dodeljene i direktoru Doma za decu i mlade „Vera Radivojević“ Zoranu Stankoviću i preduzetniku Andrejić Jovanu, za podršku i pomoć u realizaciji humanitarnih aktivnosti.

Humana srca Bela Crka pokloni 2

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*