Grad Vršac i vršačke vinarije na somborskom Sajmu

ravangrad wine fest

Turistička organizacija Vršac i vinski podrumi iz Vršca bili su učesnici na Međunarodnoj manifestaciji „Ravangrad Wine Fest“ koja je proteklog vikenda održana u Somboru.

„Ove godine tri vinarije su predstavile vinsku tradiciju Vršca na „Ravangrad Wine Fest“ – međunarodnom festivalu vina i hrane. To su: Podrum Tatalović – Podrum kupinovog vina Tatalović, vlasnika Dušana Tatalovića, inarija Bahus, porodična vinarija Ivana Milanovića, iz vinskog sela Gudurice gde se proizvodi sedam vrsta vina, a najponosniji su na više puta nagrađivan Traminac. Porodicna vinarija Vinik , vlasnika Nikole Cuculja, banatskog viteza vina, koji je ljubav, znanje i tradiciju, pretočio u Vržole vina“ – kažu u Turističkoj organizaciji Vršac.

Posetioci su imali priliku da uživaju u degustaciji vina Vršačkih vinara koji su već godinama prisutni na međunarodnom festivalu vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“, posebno zato što je značajan za vinare Vršca koji na ovaj način promovišu svoja vina i predstavljaju se publici ovog kraja.

„Nastavljena je zajednička saradnja i lepa vinska priča dva veoma slična grada. U okviru ovog događaja, promovisane su predstojeće Praznične Đakonije i Vinofest – manifestacije sličnog tipa, koje organizuje Turističa organizacija Vršac, kao i celokupna turistička ponuda Vršca sa akcentom na vinski turizam“ – ističu u Turističkoj organizaciji Vršac.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*