„Haos animatori“ napravili haos u Gradskom parku (VIDEO)

Novosadska grupa animatora „Haos animatori“ priredila je nesvakidašnju zabavu za sve generacije ispred muzičkog paviljona u Gradskom parku u Beloj Crkvi.

Ovu grupu zabavljača simpatičnog naziva čine mladi entuzijasti, na misiji da što više mališana u Srbiji obraduju interesantnim i atraktivnim programom.

U Beloj Crkvi su ovoga puta nastupili u četvrtak, 9. avgusta, u okviru manifestacije „Leto u parku“, koju organizuju Centar za kulturu „Bela Crkva“, Turistička organizacija opštine Bela Crkva i Kancelarija za mlade. Iako nisu prvi put u Beloj Crkvi (belocrkvanska publika se još seća njihovog nastupa na ovogodišnjem Karnevalu), uspeli su svojim dinamičnim programom i kreativnošću da u Gradskom parku okupe najveći broj dece i njihovih roditelja do sada.

Klovnovi, akrobacije, razne igrice, vatreni šou i, pre svega, dobra zabava, bili su deo dvočasovnog interaktivnog programa „Haos animatora“, a mnogobrojni najmlađi Belocrkvani, kao i gosti koji svoj godišnji odmor provode na našim kupalištima, bili su složni u oceni da je ovo bila najbolja zabava do sada.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*