Humanitarna pomoć „Belocrkvanskih mažoretkinja“ stigla u Glinu

Belocrkanske mazoretkinje Pomoc Glina

KUD „Belocrkvanske mažoretkinje“ svojim humanim gestom još jednom su dokazale da su mažoro timovi širom Evrope jedna velika porodica u kojoj vlada uzajmno razumevanje, poštovanje i spremnost da se priskoči u pomoć onda kada je najpotrebnije.

„Ubrzo nakon saznanja za katastrofalne zemljotrese koji su zadesili Hrvatsku, a posebno za naše prijatelje iz opštine Glina, odnosno za mažoretkinje koje su nažalost ostale bez svojih domova, pokrenili smo akciju prikupljanja humanitarne pomoći i uz dobru volju naših sugrađana i preduzeća uspeli smo da pomoć dostavimo udruženju „Glinske banice““ – rekao je Dejan Đurić, predsednik KUD „Belocrkvanske mažoretkinje“ i potpredsednik Evropske mažoret asocijacije.

Humanitarnu pomoć iz Bele Crkve dočekali su Alen Šćuric predsednik Hrvatskog mažoro saveza i direktor „Zagrebačkih mažoretkinja“, generalni sekretar Hrvatskog mažoro saveza Marija Sremić i predsednik udruženja „Glinske Banice“ Zoran Kirnić sa svojom zamenicom Ines Mileković.

Belocrkvanske mazoretkinje pomoc Hrvatska

„Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u humanitranoj akciji, na prvom mestu lokalnoj samoupravi opštine Bela Crkva, zatim Crvenom krstu Bela Crkva, JATP „Bela Crkva“. Pomogla su nam i sledeća preduzeća: Salon bankarske opreme doo Beograd, Flamat, Bridge srb doo, privatni preduzetnici Trki, Bum 016, Stovarište Maltez, STR Dugme, Birokup, Karaš komerc, PC Net, farbara Snupi, Kafe bar Boss, Elektro AS. Zahvaljujem se i svim sugrađanima koji su pomogli u skladu sa svojim mogućnostima – istakao je Đurić po povrtaku iz Hrvatske.

Clanica Glinskih banica
Članica „Glinskih banica“
Glina - razrušeni grad
Glina – razrušeni grad

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*