Izabrana najlepša cvetna dvorišta opštine Bela Crkva (VIDEO)

Najlepse cvetno dvoriste

Izbor za Najlepše uređeno cvetno dvorište/prostor je sada već tradicionalni događaj u okviru „Belocrkvanskog karnevala“. Cilj je pre svega podstaći sugrađane da uređuju svoja dvorišta, prostore ispred kuća i stambenih zgrada, kako bi Bela Crkva i njena ostala naseljena mesta bila što lepša.

Tročlana komisija (Tanja Sekulić, Smiljana Jovanović, Uglješa Кuželka) je imala vrlo težak zadatak u ocenjivanju i odlučivanju o prva tri mesta.

„Želimo da naglasimo da su svi ovogodišnji učesnici pobednici na svoj način i pravi primer koji treba slediti u uređivanju, kako dvorišta, baštica, terasi, tako i prostora ispred svojih stambenih zgrada, te se ovom prilikom zahvaljujemo i Biljani Stanisavljević, Živanki Vasić i Кseniji i Aleksandru Bota. Prvo mesto zauzeli su Ivana i Željko Marković iz Crvene Crkve, drugo mesto -Кosara i Branislav Đorđević iz Crvene Crkve i treće mesto – Radojka Nikolić iz Bele Crkve. Кoristimo priliku da već sada pozovemo sve naše sugrađane da se pripreme i prijave za sledeću godinu i izbor za najuređeniju cvetnu baštu/prostor u okviru „Belocrkvanskog karnevala“ 2020. godine“ – rekao je Uglješa Kuželka.

U Gradskom parku članice udruženja „Vredne ruke Bele Crkve“ i Belocrkvanskog udruženja kreativaca „Mustre“ izložile su svoje ručne radove, kao i njihovi gosti iz drugih gradova, tako da su posetioci „Belocrkvanskog karnevala“ mogli kupiti različite rukotvorine i suvenire.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*