Izabrano najlepše cvetno dvorište „Belocrkvanskog karnevala 2018“ (FOTO)

Ivica Veljkovic,Bela Crkva 2

U skladu sa odlukom Karnevalskog odbora Turistička organizacija Opštine Bela Crkva je raspisala konkurs u dve kategorije: „Izbor za najlepše cvetno dvorište“ i izbor za „Najlepši prostor ispred kuće“ „Belocrkvanskog karnevala 2018“ na teritoriji Opštine Bela Crkva.

Zainteresovani su mogli svoje prijave slati na imejl adresu: turizambc@gmail.com ili doći lično u Turističku organizaciju opštine Bela Crkva Proleterska br 2, prijave su se slale do 4. juna, a nakon toga je komisija razmotrila prijave i obišla dvorišta i prostore ispred kuća kandidata.

Proglašenje pobednika i uručivanje nagrada obaviće se u prostorijama Turističke organizacije opština Bela Crkva u sredu 20.06.2018. Na konkurs su se prijavili:

1. Slađana Ličina
2. Nada Đurđev
3. Biljana Stanisavljević
4. Ivica Veljković
5. Ivica Milutinović
6. Živka Obradović
7. Aleksandar Bota

Na konkursu za izbor „Najlepše cvetno dvorište“ i „Najlepši prostor ispred kuće“ za vreme „Belocrkvanskog karnevala 2018“, u konkurenciji od 7 kandidata kriterijumi su bili sledeći: zelena površina, dokaz da je dvorište održavano godinama unazad npr. (drvo, žbun), raznovrsnost biljnih sorti, kreativnost u uređenju cvetnih dvorišta i prostora ispred kuća. Nakon teške odluke komisije koju su činili: Lujza Licko – Turistička organizacija opštine Bela Crkva (predsednik komisije), Gordana Milovanović – Istorijski arhiv (član) i Smiljana Jovanović – JKP Belocrkvanski komunalac (član) odlučila je:

Prvo mesto u konkurencuji za „Najlepše cvetno dvorište“ osvojio je Ivica Veljković iz Bele Crkve

Drugo mesto u konkurenciji za „Najlepše cvetno dvorište“ osvojila je Biljana Stanisavljević iz Bele Crkve.

Treće mesto u konkurenciji za „Najlepši prostor ispred kuće“ osvojio je Aleksandar Bota iz Bele Crkve.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*