Javna tribine „Škole plus“ na temu kako poboljšati društveni položaj porodice

Nevladina organizacija „Škola plus“ iz Bele Crkve, u okviru programa „Rodna ravopravnost – deo svakodnevnog života“ podržanog od strane Zavoda za ravnopravnost polova Autonomne pokrajine Vojvodine, realizovala je javnu tribinu i niz radionica, kako bi se proširio broj učesnika procesa edukacije o populacionim pitanjima van sistema obrazovanja i vaspitanja.

Aktivno radeći na implementiranju programa „Rodna ravopravnost – deo svakodnevnog života“ projektni tim „Škole plus“ održao je javnu tribinu na kokoj je bilo reči o tome kako poboljšati društveni položaj porodice. Program je kreiran na način koji podstiče aktivne oblike nastave. Bile su obuhvaćene kako radionice, tako i tematske diskusije, a sve to praćeno je savremenim edukativnim materijalom. Koristio se video materijal, a izrađena je i tematska elektronska prezentacija.

„Promovisali smo aktivan i nov odnos prema edukaciji u domenu natalitetne politike kao i podržavanje međugeneracijske i intergeneracijske solidarnosti. Projektni tim je ceo program dobro analizirao i odredio način i dinamiku svih predviđenih aktivnosti“ – kaže Jasmina Turturea, predsednica „Škole plus“ Bela Crkva.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*