Još jedan medicinski radnik sa teritorije naše opštine pozitivan na Covid-19

Medicinski radnik iz Opšte bolnice Vršac, sa prebivalištem na teritoriji naše opštine, pozitivna je na korona virus, saopštili su nadležni. U pitanju je ženska osoba, stara 31 godinu. Ovo je drugi slučaj Covida-19 kod medinskih radnika iz opštine Bela Crkva.

Na današnjoj konferenciji za novinare, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović rekao je da je juče testirano 239 osoba na teritoriji Vojvodine, i da je od tog broja pozitivno 19, a najveći broj od tih 19 koji su testirani, nalazi se u Vršcu.

Prema pisanju portala evrsac, u Opštoj bolnici Vršac zaključno sa 26. aprilom, od virusa Covid-19 je obolelo 16 radnika. Čekaju se rezultati za još 123 zdravstvena radnika, a danas su testirani i svi ostali. Vojni stručnjaci ABHO jedinica Oružanih snaga Rusije, zajedno sa mobilnim timovima jedinica ABHO Vojske Srbije, stigli su danas u Vršac, gde će dezinfikovati Opštu bolnicu, u okviru mera za suzbijanje epidemije korona virusa.

Pridržavajte se svih mera struke i Vlade Republike Srbije, jer jedino tako možemo sprečiti širenje korona virusa i na taj način da sačuvamo svoje zdravlje i zdravlje naših najbližih. Nosite masku i rukavice, održavajte socijalnu distancu i sprovodite preporučene higijensko-dezinfekcione mere.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*