Kancelarija za mlade Bela Crkva dobila vrednu donaciju

KZM Bela Crkva namestaj

Nacionalna asocijacija Kancelarija za mlade je u okviru svog projekta „Osnaživanje kancelarija za mlade“ obezbedila vredan kancelarijski nameštaj za sve KZM u Srbiji. Tako je i u Belu Crkvu stiglo sedam setova, koje će Kancelarija za mlade ubuduće koristiti za svoje aktivnosti, kako u Omladinskom klubu, tako i u opštini.

„Neizmerno sam zahvalna na podršci koja nam stiže sa svih strana, zaista smo mnogo radili u ovoj godini, ali efekat se vidi kako u našoj sredini, tako i odnosu sa višim nivoima vlasti . Nacionalna asocijacija KZM , čiji smo član i jedan od osnivača, čini sve kako bi nam olakšala svakodnevne poslovne izazove sve u nameri da se čine korisne stvari za mlade i da se vodi odgovorna omladinska politika“- istakla je koordinatorka Kancelarije za mlade opštine Bela Crkva, Marina Stanić.

Kancelarijski nameštaj obuhvata sedam kompleta koji čine sto, orman za skladištenje dokumentacije i ormarić sa fiokama.

„Ovom prilikom zahvalila bih se direktoru JP „Belocrkvanski vodovod i kanalizacija“ Dragutinu Jovanoviću, jer nam je omogućio prevoz ove vredne donacije od Beograda do naše opštine“- dodaje na kraju Marina Stanić.

KZM Bela Crkva donacija

1 Komentar

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*