Keel Kup se vraća u Belu Crkvu

keel-kup-2016

Peti, jubilarni, Keel Kup održaće se od 17. do 19. avgusta u Beloj Crkvi. Ovaj turnir u vaterpolu četiri na četiri, popularnom bič vaterpolu, održaće se na Glavnom belocrkvanskom jezeru.

Očekuje se dolazak velikog broja ekipa i to je jedan od razloga što će turnir po prvi put trajati tri dana. Organizator turnira je kompanija Keel, zvanični tehnički sponzor vaterpolo reprezentacije Srbije

„Zahvalio bih se i Opštini Bela Crkva, koja je, kao i svake godine podržala turnir. Uslovi za organizaciju u ovom mestu su idealni za ovaj sport. Smeštaj je povoljan, svi koji žele preko nas da rezervišu mogu to da učine. Publika poseduje vaterpolo kulturu i uvek su pune tribine“ – kaže Nenad Tomić predstavnik Keel kompanije.

„Ljubitelji vaterpola u Beloj Crkvi ove godine će zaista imati prilike da uživaju u vaterpolu. Osim Keel Kupa, organizujemo ove godine i Kamp za igrače do 14 godina. Uspeli smo da povežemo sve jer će se i Kamp preklopiti sa turnirom u vaterpolu 4 na 4, tako da će i vaterpolisti sa Kampa biti u prilici da se oprobaju u bič vaterpolu. Mogu da zaključim da Belu Crkvu očekuje pravi vaterpolo praznik u avgustu, specijalno tog vikenda“ – istakao je Neven Selaković predsednik Vaterpolo Saveza Vojvodine i trener VK „Jezero“.

Očekujemo da VK „Jezero“ ima svoje ekipe na ovom atraktivnom turniru, a organizatori poručuju, dođite i uživajte u brzom i dinamičnom vaterpolu i u predivnom ambijentu Glavnog belocrkvanskog jezera.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*