Kovin u projektu „Koka-Kola podrška mladima“

CocaCola podrska mladima

Opština Kovin i Savet za mlade SO Kovin učestvuju u nacionalnom projektu „Koka-kola podrška mladima“ kojim se mladima u Srbiji, uzrasta od od 18 do 30 godina, omogućava da unaprede svoje lične i profesionalne veštine, kako bi lakše došli do posla.

Ovaj program realizuje kompanija „Coca-Cola HBC Srbija“, u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i NALED-om. Program se sprovodi u 10 gradova i opština u Srbiji kroz trodnevne interaktivne radionice, a polaznici će imati priliku da sa sertifikovanim stručnjacima unaprede svoje veštine kroz praktična znanja, koja će im pomoći u potrazi za poslom. Prvih 30 kandidata koji se najbrže prijave i koji ispunjavaju uslove konkursa, učestvovaće u radionici koja će se održati u periodu od 26. do 28. septembra 2017. godine u velikoj sali u zgradi opštine Kovin. Dodatne informacije u vezi sa prijavom zainteresovani mogu da potraže na sajtu: www.coca-colapodrskamladima.com

Uz trodnevne radionice, deo programa biće organizovan i kroz digitalnu platformu, on-lajn predavanja, dostupna će biti literatura neophodnu za dodatnu edukaciju, a svi polaznici će po završetku obuke dobiti sertifikat „Coca-Cola HBC Srbija“.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*