Kovinci za vikend uređivali svoju teretanu na otvorenom

kovin teretana radna akcija

Savet prve mesne zajednice Kovin je tokom vikenda organizovao radnu akciju na uređenju teretane u Velikom parku u Kovinu. Oko desetak građana okupilo se i iskoristilo ovo miholjsko leto za farbanje i čišćenje teretane na otvorenom.

„Koka kola“ aktivna zona otvorena je pre 3 godine u Kovinu, sa ciljem da se svakom pojedincu omogući besplatno vežbanje i na taj način promoviše fizička aktivnost kao jedan od preduslova dobrog zdravlja.

Za dobijanje teretane na otvorenom zaslužni su svi Kovinci, koji su glasanjem obezbedili postavljanje aktivne zone za vežbanje. Uz prethodnu saglasnost kompanije „Koka kola“ za izvođenje ovih radova sprave su kompletno ofarbane i osvežene, teretana očišćena i ponovo poziva na druženje i vežbanje na otvorenom.

kovin teretana na otvorenom

Predsednik prve MZ Kovin, Dragomir Mirković istakao je da je veoma bitno da se postojeći objekti održavaju, pa će tako osim teretane, članovi Saveta prve MZ Kovin, organizovati radnu akciju na uređenju dečjih sadržaja na teritoriji Dunavac.

Mirković ističe da im se građani mogu uvek obratiti ukoliko imaju neke ideje koje se tiču uređenja grada i ovim putem, poziva sve zainteresovane građane da im se pridruže narednim akcijama kako bi zajedno ulepšali i uredili grad.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*