KPA „Bela Crkva“ domaćin još jednog takmičenja u podvodnoj fotografiji (VIDEO)

KPA Takmicenje podvodna fotografija 2020

U organizaciji Kluba za podvodne aktivnosti „Bela Crkva“ uz pokroviteljstvo Saveza organizacija za podvodne aktivnosti Srbije (SOPAS) i Saveza podvodnih aktivnosti Vojvodine (SPAV) na Vračevgajskom jezeru održano je Prvenstva Srbije i otvoreno prvenstvo Vojvodine u podvodnoj fotografiji, na kojem su učestovali ronioci iz šest klubova iz Srbije.

Na svečanom otvaranju u ime kluba domaćina sve prisutne pozdravio je Dragan Perašević predsednik kluba i poželeo dobrodošlicu kao i uspešne rezultate svim takmičarima.

Takmičenje je otvorila predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić poželevši svim učesnicima lep i uspešan dan.

Prema propozicijama, ronjenje je trajalo tri sata, tokom kojih su takmičari mogli načiniti do stotinu fotografija, od kojih su potom sami birali one koje će predati na žiriranje u nekoliko kategorija.

Žiri je imao dosta težak zadatak jer su uslovi na akvatorijumu Vračevgajskog jezera bili skoro idealni za podvodnu fotografiju i na taj način je bilo omogućeno takmičarima da naprave odlične fotografije i predstave podvodni svet ovog atraktivnog jezera.

Odlukom žirija, dodeljene su medalje u nekoliko kategorija pojedinačnog nadmetanja, a najuspešnijim klubovima – SDT „Svet ronjenja“, КPA „Bela Crkva“ i „Roniti se mora“, dodeljeni su pobednički pehari.

Za najbolju fotografiju takmičenja proglašena je fotografija Vuka Vukovića u kategoriji „riba“ klasa DSLR aparata. 

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*