KPA „Bela Crkva“ treći u državi u podvodnim veštinama (FOTO)

KPA Bela Crkva takmicenje SO

Otvoreno prvenstvo Srbije i Otvoreno prvenstvo Vojvodine u podvodnim veštinama održalo se 15. aprila 2018. godine u Somboru, na zatvorenom bazenu „Mostonga“.

Takmičari KPA „Bela Crkva“ nastupili su u jednoj od najzahtevnijih ronilačkih disciplina pod nazivom „Podvodne veštine“, gde, pored brzinskih kvaliteta, treba pokazati i izuzetnu ronilačku spretnost i znanje.

KPA Bela Crkva

Ekipa našeg kluba nastupila je u sastavu Neven Selaković i Dušan Mihajlović u muškoj konkurenciji dok su u ženskoj konkurenciji nastupile Ana Sekulović i Aleksandra Vuk. Muški par Selaković – Mihajlović je postigao izuzetno vreme na stazi i nastup krunisali drugim mestom odmah iza domaćina Sombora koji je već godinama neprikosnoven u ovoj disciplini, a ispred takmičara iz Subotice! Ženski par Sekulović – Vuk uspešno su prošli sve prepreke na zahtevnoj stazi ali su ih sekunde delile od treće pozicije.

Sa osvojenim bodovima u muškoj i ženskoj konkurenciji KPA Bela Crkva je u ukupnom ekipnom plasmanu stigla do treće pozicije u državi i pokrajini!

Sve čestitke našim takmičarima na još jednom velikom uspehu u godini jubileja 40 godina postojanja i rada!

KPA Bela Crkva prvenstvo Sombor

 

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*