Mališani iz opštine Bela Crkva bodrili Crvenu zvezdu (VIDEO)

Deca iz Jasenova na fudbalskoj utakmici

Da je publika najbolji „12. igrač“ juče su potvrdili mališani iz Jasenova, Banatske Subotice, Parte, kao i dečaci i devojčice Fudbalske škole „Inviktus“, kada su zajedno sa još preko 20 hiljada dece iz Srbije i regiona bodrili „Crvenu zvezdu“ u utakmici protiv „Kairata“.

Odlazak dece iz Jasenova organizovao je Fudbalski klub „Karaš“ u saradnji sa FK „Crvena zvezda“ koji je obezbedio prevoz.

„Vodimo decu do 14 godina na utakmicu, pomogla nam je i lokalna samouprava opštine Bela Crkva, koja je za decu spremila osveženje i dodatne potrepštine. Deca mogu nositi majice sa obeležjima Crvene zvezde, a mi kao pratioci ne možemo imati navijačke rekvizite ni simbole. Nadamo se pobedi našeg tima, idemo da ih podržimo i razvijamo pozitivan navijački duh naših dečaka i devojčica“ – rekao je predsednik FK „Karaš“ Laslo Horti.

Za decu je ovo bio prelep doživljaj, druženje i posebna atmosfera jedne evropske utakmice ostaće im u sećanju. Crvena zvezda pokazala se kao odličan domaćin i na najbolji mogući način zahvalila se deci na njihovoj zdušnoj podršci, ostvarivši pobedu i prolazak u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Šampiona.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*