Maturanti zaplesali kadril u centru Bele Crkve (VIDEO)

Maturantski ples 2021

Učenici završnih razreda belocrkvanskih osnovnih i srednjih škola, u sredu 26. maja, tačno u podne, zaplesali su Štrausov kadril, po 12. put u centru Bele Crkve.

Pre početka maturantskog plesa, nastupile su i „Belocrkvanske mažoretkinje“, kojim je ovo bio prvi nastup nakon godinu dana.

I ove godine maturantski ples je organizovao Centar za kulturu „Bela Crkva“ pod pokroviteljstvom lokalne samouprave opštine Bela Crkva, a prisutni su bili predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić, predsednik Skupštine opštine Bela Crkva Marjan Aleksić i zamenik predsednika opštine Darko Stanojev.

Predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić imala je mnogo lepih reči za maturante, od kojih većina kreće na dalje školovanje.

„Dragi naši maturanti, velika mi je čast da vas u ime lokalne samouprave i u svoje lično ime pozdravim i da vam poželim da upišete školu koju želite, da budete uspešni i ono što je najbitnije – da negujete svoja prijateljstva gde god bili, gde god da vas život odnese, da se rado vratite u vaš rodni grad“ – rekla je Simić.

Učešće u ovogodišnjem plesu uzelo je ukupno 208 đaka, bilo je veselo i razdragano. Publika je toplo pozdravila naše maturante brojnim aplauzima.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*