Mobilni vakcinalni punkt na karnevalskoj povorci

Fajzer vakcina

Lokalna samouprava opštine Bela Crkva u saradnji sa gradskom upravom Grada Vršca obezbedila je mobilni vakcinalni punkt koji će u toku međunarodne karnevalske povorke biti postavljen između zgrade Doma za decu i omladinu „Vera Radivojević“ i zgrade Sudske jedinice Bela Crkva. Punkt će biti stacioniran u vremenskom periodu od 16 do 20 časova, a svi zainteresovani moći će da izvrše imunizaciju protiv kovida 19, vakcinom kineskog proizvođača Sinofarm.

Predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić pozvala je sve naše sugrađane i goste Belocrkvanskog karnevala da iskoriste ovu mogućnost i da se vakcinišu, jer na taj način možemo sačuvati svoje zdravlje i zdravlje naših najbližih.

„Svi želimo da se u potpunosti, što pre, vratimo normalnim životnim aktivnostima. Izuzetno je bitno da lepo i bezbrižno provedemo ove letnje dane, vakcinacija u Beloj Crkvi je na nivou južnobanatskog okruga. Pozivam sve stanovnika opštine Bela Crkva i sve naše drage goste „Belocrkavsnkog karnevala“ koji žele da se vakcinišu da to urade na mobilom vakcinalnom punktu. Nije potrebna nikakva prethodna prijava, jedino je potrebna lična karta ili neki drugi dokument izdat od MUP-a Srbije. Takođe, iskoristila bih ovu priliku da podsetim da i u našem Domu zdravlja „Bela Crkva“ svi zaniteresovani mogu izvršiti imunizaciju bez prethodnog zakazivanja i naravno svi naši sugrađani koje se prijave preko portala e-uprave“ – rekla je Simić.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*