Moto skup u Beloj Crkvi od 26. do 28. juna

Moto skup u organizaciji Moto kluba „APAČ“ iz Bele Crkve, a pod pokroviteljstvom lokalne samouprave Opštine Bela Crkva, održaće se od 26. do 28. juna 2020. godine na Vračevgajskom jezeru u Beloj Crkvi.

Tokom leta Bela Crkva je omiljena destinacija za brojne ljubitelje motocikala, a prelepi ambijent Vračevgajskog jezera, gostoljubivost domaćina i dobra organizacija iz godine u godinu privlači sve veći broj posetilaca moto skupa.

I ove godine kamp će biti spreman da primi sve goste, pripreme su u toku uz angažovanje JP „Belocrkvanska jezera“ i članova MK „Apač“.

Moto skup je značajna turistička manifestacija za opštinu Bela Crkva, a prema najavama, bajkeri širom zemlje i regiona nestrpljivi su i jedva čekaju poslednji vikend ovog meseca, kada će se kapije kampa otvoriti.

Iz Moto kluba „Apač“ poručuju – očekuju vas dobri rock bendovi i odlična zabava, uz besplatan ulaz za sve posetioce – Dobrodošli!

1 Komentar

  1. Sta ste dozvolili ovim oloscima da ponovo dodju u Belu.Crkvu da opet divljadu sa motorima i da grme po gradu? Treba da ih. zabranite bruka i sramota.

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*