MUP na društvenim mrežama

mup facebook

U cilju boljeg informisanja građana o najznačajnijim aktivnostima MUP-a ove nedelje otvorena je na društvenoj mreži „Fejsbuk“ zvanična stranica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Mimo redovnih aktivnosti MUP-a, građani koji imaju nalog na toj društvenoj mreži, moći će da se upoznaju sa profesionalnim i ličnim dostignućima pojedinih policijskih službenika, ali i drugih zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova, saopšteno je iz MUP-a.

„Takođe, imaćemo dosta priča i slika sa terena kojima želimo da upoznamo građane kako izgleda svakodnevni rad policijskih službenika, a kroz zanimljive video spotove biće prikazane organizacione jedinice u MUP-u, rezultati našeg rada, kao i planovi koji se tiču unapređenja rada Ministarstva. Na ovoj stranici postavljaćemo i servisne informacije koje su važne za građane Srbije“ – navodi se u saopštenju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, osim „Facebook“ stranice, već ima zvanični nalog na društvenoj mreži „Instagram“, kao „Youtube“ kanal, a svemu možete pristupiti i sa zvaničnog sajta Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*