Na turniru u odbojci na pesku pobedila – humanost! (VIDEO)

Turnir u odbojci na pesku Bela Crkva 2021

Humanitarni turnir u odbojci na pesku, održan na terenu Beach bara „BOSS“ na Vračevgajskom jezeru okupio je veliki broj ekipa iz Bele Crkve i okolnih mesta.

Nakon celodnevnog igranja odbojke na pesku i uzbudljivih završnih mečeva pobedila je ekipa „Boki i sinovi“ iz Vršca, drugo mesto zauzela je ekipa „Moćni rendžeri“ Bavanište, treće mesto ekipa „Baks“ Kovin i četvrto mesto ekipa Lovačko društvo „Bela Crkva“.

Turnir je organizovala lokalna samouprave opštine Bela Crkva uz podršku Beach bara „BOSS“, Kancelarije za mlade, Odbojkaškog kluba „OK Stars“ i Centra za kulturu Bela Crkva.

„Iznenadio nas je odziv ekipa, bilo je 16 prijavljenih ekipa što znači oko 80 takmičara. Svi su trudili, sjajno su igrali i odazvali su se ovoj humanitarnoj akciji na čemu im se zahvaljujemo. Ovo je samo jedan u nizu sportskih događaja koje organizujemo, pored brzog šutiranja trojki i današnjeg turnira, do kraja leta očekuje nas populari „Keel kup“ odnosno turnir u bič vaterpolu. Poslednjeg vikenda avgusta već tradicionalno održaće se i turnir u basketu „3 na 3“ – rekao je Lazarević.

Učesnici turnira pohvalili su organizaciju, iskoristili su vreme i da se osveže na Vračevgajskom jezeru i istakli da je glavni motiv za učešće upravo humanitarni karakter turnira.

Sav prihod od kotizacije ekipa uplaćen je za pomoć u lečenju našoj maloj sugrađanki Marini Veselinović.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*