Najnovije informacije u vezi korona virusa u Beloj Crkvi

covid-19 vesti

Prema zvaničnim podacima, zaključno sa 16. aprilom, na teritoriji opštine Bela Crkva nema preminulih od infekcije izazvane korona virusom.

Pacijent koji je preminuo u Opštoj bolnici Vršac, prema rečima nadležnih iz ove ustanove, umro je prirodnom smrću, usled starosti i hroničnih oboljenja, a ne od posledica virusa Covid-19. Naglašavamo da se svi pacijenti sa teritorije naše opštine kod kojih se utvrdi prisustvo korona virusa, upućuju na lečenje na Klinični centar Vojvodine, a oni sa blažom kliničkom slikom, u privremenu bolnicu na Novosadskom sajmu.

Sve informacije i potvrđene podatke o Covidu-19 na teritoriji naše opštine, koje dobijamo od viših instanci, nastavićemo pravovremeno i istinito da vam prenosimo. Društvenim mrežama i dalje se šire neistinite informacije, stoga još jednom apelujemo na vas da ne dozvolite da vam te dezinformacije i lažne vesti unose nemir i strah. Informišite se putem zvaničnih i registrovanih medija, jer su oni u obavezi da prenose isključivo potvrđene podatke od nadležnih institucija.

Posebnu zahvalnost i podršku upućujemo svim zdravstvenim radnicima u našoj lokalnoj zajednici koji se u ovom trenutku bore sa pandemijom SARS-CoV2 virusa, kao u svim sugrađanima koji dosledno i disciplinovano sprovode preventivne mere, štiteći sebe i druge od širenja infekcije.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*