Nastavak akcije uređenja u Beloj Crkvi i selima (VIDEO)

Radovi Cesko Selo

Mašine su bile aktivne u Češkom Selu na uređenju seoskih neasfaltiranih ulica. Rađeno je grederom, a na mestima gde je bilo potrebno, nasut je odgovarajući materijal i ulice su dovedene u funkcionalno stanje.

U Beloj Crkvi pošljunčana je Jezerska ulica, od nekadašnje pobede do ulaza na Glavno gradsko jezero. Ova ulica je posebno frekventna tokom letnje sezone, a značajna je i zbog KPA „Bela Crkva“ i VK „Jezero“.

Urađena je i sanitarna seča trulih stabala u ulici Sonje Marniković, na zahtev stanovnika ove ulice, a za koje postoji rešenje. Naime, uklonjena su trula stabla koja su predstavljala i opasnost u ovoj ulici. Veoma je bitno da napomenemo da sledi akcija sadnje novih stabala u ulici Sonje Marniković, na osnovu Memoranduma koje je Ministarstvo zaštite životne sredine potpisalo sa kompanijom „Meridian“. Jedna od 5 lokalnih samouprava je i opština Bela Crkva. Opština je angažovala i svoje kapacitete za pripremu terena, a u pitanju su petogodišnje sadnice lipe. Na ovaj način, jedna od ulica koja je na ulazu u Belu Crkvu, dobiće jednobrazan drvored koji će oplemeniti ceo prostor.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*