Nastavlja se akcija dezinfekcije na teritoriji opštine Bela Crkva (VIDEO)

Dezinfekcija ulica Bela Crkva

Javno preduzeće „Belocrkvanski vodovod i kanalizacija“ u saradnji sa JKP „Belocrkvanski komunalac“, na osnovu Odluke Štaba za vanredne situacije opštine Bela Crkva, nastavilo je akciju dezinfekcije ulica u gradu, javnih površina i trotoara, a u cilju sprečavanja širenja virusa Covid-19.

Dezinfekcija je urađena i u naseljenom mestu Crvena Crkva, gde su meštani, u saradnji sa Štabom za vanredne situacije, dali svoju mehanizaciju i sami uradili dezinfekciju, uz nadzor nadležnih iz JP „Belocrkvanski vodovod i kanalizacija“.

„Ovo je četvrta akcija dezinfekcije ulica u gradu. Pohvalio bih meštane Crvene Crkve koji su nam izašli u susret, dali svoju mehanizaciju i ljudstvo, tako da smo uspešno sproveli dezinfekciju i u ovom naseljenom mestu. Javno preduzeće „Belocrkvanski vodovod i kanalizacija“ obezbedilo je sredstva za dezinfekciju. U planu nam je dezinfekcija i naseljenog mesta Kruščica, gde su se takođe meštani organizovali da nam pomognu. Apelujem i na ostale mesne zajednice da se organizuju na sličan način. Želim da se zahvalim i preduzećima „Ecoagri Serbia“ koje nam je ustupilo svoju nošenu traktorsku prskalicu za dezinfekciju trotoara, kao i PIK „Južni Banat“ koji je donirao tri motorne leđne prskalice za dezinfekciju svih najfrekventnijih lokacija u gradu. Još jednom apelujem na sve sugrađane starije od 65 godina da ostanu u svojim domovima, a lokalna samouprava zajedno sa volonterima će se pobrinuti da ih snabde svim potrepštinama“ – rekao je Bogosavljević.

Dezinfikovane su sve ulice u gradu, javne površine, naročito oko Doma zdravlja, Doma za decu i omladinu „Vera Radivojević“, pošte, banaka i maloprodajnih prehrambenih objekata.

Akcija dezinfekcije narednih dana nastaviće se u svim naseljenim mestima opštine Bela Crkva.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*