Nema novih slučajeva Covid-19 u Beloj Crkvi

covid19 test negative

Kako saznajemo, rezultati petoro naših sugrađana koji su testirani na novi korona virus su negativni. Do sada u Beloj Crkvi dvoje pacijenata je obolelo od Covida-19 i oni su trenutno u opštem dobrom i stabilnom stanju. Želimo im brzo ozdravljenje, a na svima nama je da pokažemo saosećajnost i solidarnost u ovim teškim vremenima.

Posebnu zahvalnost i podršku dugujemo svim angažovanim koji se u ovom trenutku bore sa pandemijom Covid-19 virusa, svim zdravstvenim radnicima u našoj lokalnoj zajednici, svim sugrađanima koji dosledno i disciplinovano sprovode preventivne mere, štiteći sebe i druge od širenja infekcije.

Apelujemo da se informište isključivo putem pouzdanih izvora, nemojte dozvoliti da vam dezinformacije unose paniku i strah. Mnogo je različitih neistinitih vesti na društevnim mrežama koje izazivaju nemir, nespokoj, stvaraju vam strah, a to jedino možete prevazići uvažavanjem činjenica i pridržavanjem svih mera u cilju sprečavanja širenja virusa Covid-19 i zaštite zdravlja vaših najmilijih.

Budite odgovorni prema sebi i drugima. Samo zajedno, uz poštovanje mera socijalne izolacije, možemo doprineti očuvanju našeg i tuđeg zdravlja, kao i uspešnoj borbi sa ovom pandemijom.

#OstaniKodKuće.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*