Nominovanje prosvetnih radnika za nagradu „Nikola Brašovan“ do 6. januara

godisnja nagrada nikola brasovan

Grad Vršac poziva sugrađane da predlože prosvetne radnike za koje smatraju da zaslužuju godišnju nagradu „Nikola Brašovan“. Ova nagrada je ustanovljena kao poseban vid društvenog priznanja najboljim prosvetnim radnicima u grada Vršac.

Nagrada se dodeljuje 27. januara, na svečanoj akademiji, prilikom proslave školske slave Sveti Sava, prosvetnom radniku sa teritorije grada Vršca, koji je postigao značajna ostvarenja u vaspitno-obrazovnom radu na područjima: nastave, rada sa obdarenim učenicima i učenicima koji zaostaju u savladavanju nastavnog gradiva, slobodnih aktivnosti učenika, stručnog usavršavanja saradnika, profesionalne orjentacije učenika, saradnje sa roditeljima, kulturne i javne delatnosti i saradnje sa užom i širom društvenom zajednicom.

Predlog za dodeljivanje nagrade može dati: Skupština Grada, njeni organi i tela, ustanove iz oblasti obrazovanja i vaspitanja, upravni i školski odbori, saveti roditelja i odeljenske zajednice.

Predloge za dodelu Nagrade potrebno je dostaviti na Pisarnicu Gradske uprave, naslovljeno na Komisiju za dodelu Nagrade „Nikola Brašovan“, najkasnije do 6. januara 2018. godine.

Predlog je potrebno da bude dostavljen u pisanom obliku, sa odgovarajućim obrazloženjem i dokumentacijom, na osnovu koje se mogu vrednovati postignuti rezultati predloženih kandidata.

Poziv je raspisan na osnovu člana 6. Statuta Grada Vršca (Sl. list Opštine Vršac br. 10/08, 13/08, 3/2015 i 4/2016 i Službeni list Grada Vršca, br.10/2017) kao poseban vid društvenog priznanja najboljim prosvetnim radnicima na teritoriji grada Vršca, ustanovljena je godišnja Nagrada „Nikola Brašovan“.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*