Novi asfalt i u Banatskoj Palanci (VIDEO)

Asfaltiranje Banatska Palanka

Za opštinu Bela Crkva 2019. godina bila je rekordna po broju i vrednosti realizovanih projekata u oblasti putne infrastrukture. Sa prvim aprilskim danima teške građevinske mašine radile su u još jednom naseljenom mestu naše opštine. Ulica Žarka Zrenjanina u Banatskoj Palanci dobila je nov asfalt u ukupnoj dužini od 750 metara.

Zadovoljni su meštani Banatske Palanke, kažu da su ovi radovi od velikog značaja za njihovu lokalnu zajednicu, u cilju razvoja malih sredina i ostanka mladih na selu.

Milutin Putnik, stanovnik Banatske Palanke, ne krije svoje zadovoljstvo novim asfaltom u svojoj ulici.

„Imajući u vidu dugogodišnji problem sa našom ulicom, koja nije bila u planu za asfaltiranje, obratio sam se predsedniku Skupštine opštine Bela Crkva Marjanu Aleksiću. Dobio sam uverenje da će se uložiti napori da se i ova ulica asfaltira i da nam se olakša život. Evo, sada smo i dobili novi asfalt i lepu ulicu, pa koristim ovu priliku da se zahvalim predsedniku Skupštine opštine što nam je svima izašao u susret“ – kaže Milutin.

Ivan Janikić ističe da je ova ulica urađena u rekordnom roku, da se radilo i u toku zime, u teškim uslovima.

„Na radost svih nas meštana, danas imate prilike da vidite samu završnicu radova na asfaltiranju ove ulice. Zahvalio bih se lokalnoj samoupravi opštine Bela Crkva, a u prvom redu predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, koji je prilikom prošlogodišnje posete Beloj Crkvi obećao novi asfalt, kako u Beloj Crkvi, tako i u ruralnim sredinama. Mi smo svedoci da je on, kao i do sada, svoje obećanje ispunio“ – kaže Janikić.

Predsednik opštine Bela Crkva Darko Bogosavljević obišao je radove i najavio da će se u narednom periodu raditi na tome da se asfaltira i put koji ovu ulicu povezuje sa putem Bela Crkva – Kovin kod mosta na kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

„Ovo je jedna od najfrekventnijih ulica u selu, posebno za one koji idu do Stare Palanke, da bi skelom prešli na drugu stranu Dunava. Ovi radovi su dokaz, pogotovu za stanovnike Banatske Palanke, da mi naša obećanja ispunjavamo“ – dodao je Bogosavljević.

U Banatskoj Palanci i park oko Doma kulture dobija lepši i bolji izgled. Postavljena je nova ograda, posađene sadnice tuja, a ovih dana uradiće se i zelene površine.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*