Novi asfalt za meštane Banatske Subotice! (VIDEO)

Asfaltiranje Banatska Subotica

Proteklih dana, meštani Banatske Subotice opet su posmatrali teške građevinske mašine, koje nisu očekivali ovih decembarskih dana. Radilo se na asfaltiranju puta ka seoskom groblju, kao i još jedne ulice u centru sela.

Stanovnici Banatske Subotice početkom 2019. godine još uvek su imali neuslovnu saobraćajnicu kojom su povezani sa Dobričevom i ostalim naseljenim mestima naše opštine.

Nakon posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Beloj Crkvi februara meseca, a uz dobru saradnju lokalne samouprave opštine Bela Crkva sa republičkim i pokrajinskim institucijama, u sklopu rekonstrukcije putne infrastrukture, urađen je lokalni put Jasenovo – Banatska Subotica – Dobričevo.

Pored ove značajne investicije, meštani Banatske Subotice dobili su sada još dva asfaltirana puta, a ove radove obišao je predsednik Skupštine opštine Bela Crkva Marjan Aleksić.

Asfaltiran je put prema seoskom groblju, a u centru sela asfaltirana je i ulica koja spaja Svetosavsku ulicu sa ulicom 1. Oktobra, u dužini od 175 metara.

„Vreme nas je poslužilo ovih dana, tako da je izvođač radova uspeo da završi radove na asfaltiranju u Banatskoj Subotici, na zadovoljstvo svih meštana sela. Na teritoriji opštine Bela Crkva u toku današnjeg dana, odnosno 18. decembra, radi se još u naseljenom mestu Kaluđerovo, zamena krovne konstrukcije na objektu Mesne zajednice. U toku su i pripremni radovi za asfaltiranje ulica u Beloj Crkvi, Lele Radulj, Jagodara i Banatska. Mašine su izašle na teren i u Banatskoj Palanci, radi se priprema kanala na lokacija ulice Žarka Zrenjanina. U Crvenoj Crkvi u toku su i završni zemljani radovi za asfaltiranje ulice Pere Rajića. Svi ovi radovi na putnoj infrastrukuri u opštini Bela Crkva realizovani su zahvaljujući poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Beloj Crkvi i uz veliku podrsšku republičke i pokrajinske vlade“ – rekao je Aleksić.

Zadovoljni su meštani Banatske Subotice, kažu da su ovi radovi od velikog značaja za celo selo, u cilju razvoja malih sredina i ostanka mladih na selu.

2 Komentara

  1. Komentar dr Juge je baš adekvatan lepim zbivanjima koja su se dogodila u maloj mz kao što je naša Ban. Subotica.
    Šta reći,osim
    SVIMA VELIKO HVAL!!!

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*