Novi Učenički klub u Tehničkoj školi „Sava Munćan“

Ucenicki klub TS Sava Muncan

Učenici Tehničke škole „Sava Munćan“ iz Bele Crkve ove školske godine dobili su poseban kutak za druženje, učenje, obedovanje i zabavu. Učenički klub postao je njihovo omiljeno mesto gde provode slobodno vreme u školi.

Zajedničkim snagama profesora i učenika uređen je i oplemenjen ovaj prostor. Oslikani su zidovi rukom profesora Borisa Đurđeva, napravljen je nameštaj za sedenje, kupljen je TV i postavljen na odgovarajućoj visini, ofarbani su stolovi, stolice, klupa, a bela garnitura od paleta blista svojom lepotom.

„Učenici naše škole svoje slobodno vreme provode sada u klubu. Tu se obeduje, ponavljaju lekcije, razmenjuju iskustva, deli užina, razvija se druženje i uči. Bilo je tu i dosta posla. Najpre osmišljavanje akcije, pa realizacija, oslikavanje, farbarski poslovi, dekoracija, majstorski poslovi, ali slogom i dobrom voljom sve se postiglo. Ovaj prostor je od velikog značaja za sve naše učenike. U prostoriji se nalazi i tabla za predavanja, tako da svaka obuka volontera ili dogovor članova Učeničkog parlamenta može ovde da se odvija“ – ističu iz Učeničkog parlamenta Tehničke škole „Sava Munćan“.

Velika podrška ovoj akciji je bio direktor škole Željko Stamenković, koji je za trud i angažovanje Učeničkog parlamenta obezbedio novi TV. Majstor Siniša Perkić napravio je držače, sproveo kablove za antenu, a za dekoraciju prostora i razmeštaj cveća zaslužna je tetka Ruža. Uskoro su stigle i trakaste zavese i sada je to jedan oplemenjen prostor i oaza školskog mira.

„Zahvalni smo svima na podršci. Ostaje još po neko „parče“ zida za koje verujemo da će profesor Boris oslikati simbolima mladosti. Posebno ističemo i pohvaljujemo učenike: Davida Uglješu, Igora Milovanovića i Кlaudiju Ristić koji su odradili sve farbarsko – molerske radove.“ – naglašavaju iz Učeničkog parlamenta.

1 Komentar

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*