Novogodišnja čarolija u sali Centra za kulturu (VIDEO)

Novogodisnja carolija

Centar za kulturu „Bela Crkva“ pod pokroviteljstvom lokalne samouprave opštine Bela Crkva, već tradicionalno, šestu godinu zaredom, organizovao je celovečernji novogodišnji koncert.

U punoj sali Centra za kulturu svoje sugrađane obradovale su „Belocrkvanske mažoretkinje“, uz raznovrstan program posvećen predstojećim praznicima. Najviše osmeha i aplauza publike izmamili su nastupi najmlađih mažoretkinja – „pilića“, koje su, pored igre, poklonile publici i novogodišnje recitacije.

Program je upotpunjen predstavom za najmlađe „Potraga za Deda Mrazom“ u izvođenju talentovanih glumaca Belocrkvanskog amaterskog pozorišta. Predstava puna muzike i šaljivih momenata – priča o Deda Mrazu koji je razočaran današnjom decom koja traže skupe poklone, dok su nekada deca bila skromnija i tražila samo bombone i čokolade – pored zabave za cilj je imala i da malim gledaocima pošalje poruku o pravim vrednostima.

Deda Mraz je svoj deci podelio novogodišnje paketiće, i uz mnoštvo osmeha i lepih želja, za belocrkvanske mališanje počela je prava novogodišnja čarolija.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*