ODLIČNE VESTI – u toku radovi na asfaltiranju lokalnog puta Jasenovo – Dobričevo (VIDEO)

Dobricevo asfaltiranje 1

Na teritoriji opštine Bela Crkva trenutno se izvode radovi na rekonstrukciji saobraćajnica, puta između sela Jasenova, preko Banatske Subotice do Dobričeva, dužine nešto više od 6 km. Na deonici puta od Dobričeva do Banatske Subotice postavljen je i prvi asfalt, a radove su obišli predsednik opštine Bela Crkva Darko Bogosavljević i predsednik Skupštine opštine Bela Crkva, Marjan Aleksić.

Novi kolovoz biće širine 6 metara, postaviće se dva sloja asfalta ukupne debljine 12 centimetara. Predsednik SO Bela Crkva, Marjan Aleksić, kaže da će ovo biti rekordna godina po infrastrukturnim radovima na teritoriji opštine Bela Crkva, a sve u cilju bezbednijeg saobraćaja i bržeg razvoja malih sredina.

„Meštani Dobričeva i Banatske Subotice imali su problema unazad 15 godina zbog ovog kolovoza koji je bio u jako lošem stanju, a sada će imati nov asfalt i nov kolovoz u širini od 6 metara, uređen kvalitetno i ja sam jako srećan kada vidim nove puteve i saobraćajnice u našoj opštini. Urađen je i nov puta od Dobričeva ka rumunskoj granici, faktički došli smo sa asfaltom do same granice, a to je značajno iz razloga što je u pitanju novoizgrađeni kolovoz, koji će puno znači meštanima Dobričeva. Zahvaljujući poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji nam je obećao nove puteve i ispunio svoje obećanje, možemo da zaključimo da će ovo biti rekorda godina po infrastrukturnim radovima na teritoriji opštine Bela Crkva“ – rekao je predsednik SO Bela Crkva Marjan Aleksić.

Predsednik opštine Bela Crkva Darko Bogosavljević istakao je važnost infrastrukturnih radova i najavio planove za naredni period.

„Vidimo danas postavljanje prvog sloja asfalta na ovom putu, nakon toga ide i drugi sloj asfalta i, po svemu sudeći, ovo će biti jedan od najboljih puteva u našoj opštini. Prvobitni put je izgrađen pre 40 godina i mislim da ovi radovi predstavljaju veliki rezultat i ja se zahvaljujem svima koji učestvuju u infrastrukturnim radovima, posebno važnim za stanovnike Dobričeva i Banatske Subotice. U narednom periodu radiće se ulice u Banatskoj Palanci i Crvenoj Crkvi i tri ulice u samoj Beloj Crkvi“ – kaže predsednik opštine Bela Crkva Darko Bogosavljević.

Meštani Dobričeva izrazili su svoje zadovoljstvo zbog novog puta, kažu da će imati najbolji put na teritoriji opštine Bela Crkva, dugo su čekali na rekonstrukciju puta i zadovoljni su i dinamikom i kvalitetom izvođenja radova.

Dobricevo asfaltiranje 2

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*