OO SNS Bela Crkva nastavlja akciju sadnje drveća (VIDEO)

SNS Bela Crkva akcija sadnje drveca

Aktivisti i funkcioneri OO SNS Bela Crkva, u cilju unapređenja životne sredine, sproveli su još jednu akciju sadnje drveća, ovoga puta u samoj Beloj Crkvi.

Srpska Napredna Stranka, kao društveno odgovorna stranka, aktivno učestvuje u velikoj akciji ozelenjavanja na teritoriji opštine Bela Crkva, rekao je član OO SNS Bela Crkva Marjan Aleksić.

„Nastavićemo sa sadnjom drveća u Kaluđerovu i Kruščici, posadićemo ukupno 2200 sadnica. Danas je bilo dosta aktivista Srpske napredne stranke, mladih i onih nešto starijih, a u narednom periodu organizovaćemo akcije čišćenja, gde god vidimo da ima smeća koje je nepropisno odlagano, kako bi Bela Crkva bila što lepša i čistija“ – istakao je Aleksić.

Akcijama pošumljavanja unapređuje se kvalitet životne sredine, a posebno želimo da podignemo ekološku svest kod mladih, kako bi razvili svest o značaju zaštite eko sistema i savesnog postupanja prema svetu u kome živimo. U tom cilju, neophodno je da očuvamo, šititimo i uvećamo zelene površine u opštini Bela Crkva – poruka je sa ove akcije.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*